Çocuklara Yönelik Duvar Oyunları Faydaları Nelerdir?

07-02-2023 16:10
Çocuklara Yönelik Duvar Oyunları Faydaları Nelerdir?

Duvar Oyunları, duvara monte edilerek ya da duvara asılarak kullanılan ve üzerinde bir çok aktivite bulunan oyuncaklardır. Doğal ahşap malzemeden üretilen duvar oyunlarımız çocuk boyuna uygun şekilde tasarlanmıştır. Kurulumu da oldukça kolaydır.  Duvar oyunları üzerinde birden fazla aktivite bulunması sayesinde aynı anda birden fazla çocuk kullanabilmektedir. Bu sayede çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerinin yanı sıra dil becerilerinin gelişimi de desteklenmiş olacaktır. Doğal ahşap malzemeden üretilen duvar oyunları kolay kolay deforme olmayıp  sağlıklı ve uzun ömürlü oyuncaklardır.  

Çeşitli figürde tasarlanmış duvar oyunları ile çocuklar için eğitici oyuncak köşeleri oluşturmanın yanı sıra şık ve dekoratif bir görünüm elde edebileceksiniz. Sitemizden temin edebileceğiniz duvar oyunu çeşitlerimiz; uçak figürlü duvar oyunu, timsah figürlü duvar oyunu, ayıcık figürlü duvar oyunu, fil figürlü duvar oyunu, hipopotam figürlü duvar oyunu, zürafa figürlü duvar oyunu, kurbağa figürlü duvar oyunu, inek figürlü duvar oyunu, kedi figürlü duvar oyunu. Bu eğlenceli figürlerin yanı sıra duvara monte harf seti ve duvara monte matematik seti duvar oyunlarımız ile de okul öncesi eğitim kurumlarında hatta ilkokul başlangıç döneminde, çocukların harf ve sayıları öğrenme gelişimini destekleyerek okuma ve matematik becerilerinin gelişimine katkı sağlayabilirsiniz. Duvar oyunları ile öğrenmek ve öğretmek çok eğlenceli olacak.

En Çok Tercih Edilen Duvar Oyunu Modelleri Nelerdir?

Duvar oyunları tüm okul önce eğitim kurumları için uygun olarak tasarlanmıştır. Evde de çocuklarınıza eğitici oyuncak olarak tercih edip çocuk odalarında keyifli ve şık alanlar oluşturabilirsiniz. Birlikte aktiviteler yaparak da onlarla birlikte kaliteli zaman geçirmiş olacaksınız. En çok tercih edilen duvar oyunları modelleri listesi:

Duvar oyunlarının çocukların gelişimi üzerindeki faydaları nelerdir?

Duvar oyuncakları ile oynamanın çocukların gelişimi üzerinde birçok olumlu etkisi vardır. Çocukların ince motor beceri gelişimini destekler, El ve göz koordinasyonunu geliştirir, Parça bütün ilişkisi ve neden sonuç ilişkisi gelişimini destekler, Okuma ve matematik becerilerinin gelişimini destekler, Birden fazla çocuğun aynı anda kullanımına elverişli olduğundan çocukların sosyal becerilerinin gelişimini destekler,  Odaklanma ve konsantrasyon becerilerini geliştirir, Dil ve konuşma becerilerinin gelişimini destekler. Edutoys duvar oyunu modelleri doğal ahşap malzemeden doğal boyalar kullanılarak üretilmiştir. 

Duvar Oyunu Modellerine Göz Atmak İçin Tıklayınız. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.