Okul Öncesi Duvar Oyunu Çeşitleri Nelerdir

13-12-2023 21:00
Okul Öncesi Duvar Oyunu Çeşitleri Nelerdir

Okul Öncesi Duvar Oyunu Çeşitleri Nelerdir, Duvar oyunları, anaokulu, kreş ve diğer kurumlarda kullanıma uygun çocuğun boyuna göre tasarlanmış  duvara monte edilebilen eğitici oyuncaklardır. Öğrenme çağındaki çocuklar oyun oynarken öğrenmeyi severler. Öğrencilerinizin oynamayı seveceği, kişisel gelişimlerine yardımcı olacak ürünleri güvenle sipariş verebilirsiniz.

Duvara monte edilerek kullanılan duvar oyunları aynı zamanda portatif ve aktif oyun çeşitliliği sebebiyle son derece kullanışlı oyuncaklardır. Eğitime ve bilişsel gelişime büyük katkı sağlayan bu oyuncaklar her yaşa, cinsiyete ve ilgi alanına uygundur.

Bu tür oyuncakların eğlenirken aynı zamanda öğrenmeyi de sağlarlar. Aynı zamanda çocuğun ilgisini her zaman aktif tutması, çocuğun kolay sıkılmamasını sağlaması, oyunun uzun ömürlü olması gibi farklı yönleri ve katkıları da bulunmaktadır.

 

Okul Öncesi Duvar Oyunları Çeşitleri

Ebeveynlerin ve çocukların ihtiyaçlarına uygun birçok farklı duvar oyuncağı mevcuttur. duvara monte oyuncak modelleri;

Matematik öğreniyorum duvar oyunu, Alfabe duvar oyunu, Eğlenceli timsah figürlü duvar oyunu, uçak figürlü duvar oyunu, ayıcık figürlü duvar oyunu, hipopotam figürlü duvar oyunu, kedi figürlü duvar oyunu, zürafa figürlü duvar oyunu, at figürlü duvar oyunu, zebra figürlü duvar oyunu, kurbağa figürlü duvar oyunu, inek figürlü duvar oyunu, fil figürlü duvar oyunu.

Eğlenceli figürler tasarlanmış duvar oyunları ile şık bir görünüm elde edeceksiniz.

 

Duvar Oyunlarının Faydaları Nelerdir

El ve ayak koordinasyonunu geliştirin. 

Çocukların özgüvenlerinin artmasına yardımcı olur. 

Yaratıcılığı ön plana çıkarır.

Eğitimsel ve bilişsel gelişim sürecinin tamamlanmasına yardımcı olur. 

Çocuklara problem çözme becerisi kazandırır.

Motor öğrenmenin adımlarını atarak tamamlama sürecine yardımcı olur. 

Ebeveyn ve çocuk ilişkilerine kaliteli zaman katar. 

Birçok çeşidi olduğu için çocukların sıkılmasını engeller. 

Kullanımı oldukça pratiktir bu sayede kullanım için her yere asabilirsiniz. Anaokulu gibi çocuk sayısının fazla olduğu yerlerde kullanılması oldukça avantajlıdır. Duvara monte edilen oyuncaklar üzerinde birden fazla oyun vardır. Bu sayede aynı anda birden fazla çocuk oynayabilir.

Çocukların parça ve bütün arasındaki ilişkiyi anlamalarını sağlamaya yardımcı olur

Geometrik şekillerin hesaplanması ve tanıtılması, 

 Odaklanma becerilerini geliştirir.

Harf duvar oyunu ile  harfleri öğrenirler.

Matematik seti duvar oyunu ile de basit matematiksel işlemlerini anlayabilirler.

 

Okul Öncesi Duvar Oyunu Çeşitleri

 

Bu içeriğimizde sizlere okul öncesi duvar oyunu çeşitleri konusu hakkında detaylara değindik. Sizlerde tarafımızdan satılan Edutoys eğitici oyuncaklara göz atarak gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Satın aldığınız ürünler en kısa sürede hazırlanarak tarafınıza gönderilecektir. Ayrıca bu içeriğimize özel olarak ilk 5 kişi için geçerli EDUTOYS100 indirim koduyla Eğitici Oyuncaklar kategorisinden indirimli ürün satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.